VZW De Zwaan

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Palmares

Jaartal Omschrijving Resultaat
Fanfare
1997 Tweede Herfstmuziekfestival in Izegem 85 %
2000 West-Vlaams Fedekamkampioen Ereafdeling Fanfare

86,5 %

2001 Vice-nationaal Fedekamkampioen Ereafdeling Fanfare 90,5 %
2003 Laureaat Provinciaal Toernooi Uitmuntendheid bij de fanfares 92 %
2004 West-Vlaams Vlamokampioen Fanfare Uitmuntendheid 82,2 %
2005 Gouden medaille festival van de stad Praag 92,8 %
2005 Nationaal Vlamo kampioen fanfare Uitmuntendheid 91,8 %
2008 Officiële promotie naar de Ereafdeling 86,3 %
2009 Laureaat op het Herfstmuziekfestival te Izegem 92,3 %
2012 Provinciaal Vlamo kampioen fanfare Uitmuntendheid 86,3 %
2014 Provinciaal geselecteerd ensemble bij de eerste 15 op 24 korpsen
2016 Brons Open Nederlandse Fanfarekampioenschappen 88%
2017 Winnaar "Vlamo Award" voor 'Het Frontparadijs' (samen met de Burgersgilde)
2019 Winnaar van de driejaarlijkse cultuurprijs van Lichtervelde voor ‘Het Frontparadijs’ (samen met de Burgersgilde en de Heemkundige Kring)
Trommelkorps
2005 Provinciaal kampioen 2de afdeling 81 %
2009 Nationaal kampioen 1ste afdeling 82,9%
2016 Nationaal kampioen 1ste afdeling 83,4%
Majorettes
2008 Provinciaal kampioen duo twirling 72,7 %
2009 Nationaal kampioen groep twirling senior 71,43 %
2009 Provinciaal kampioen pompon preteen 70,5 %
2009 Nationaal kampioen pompon senior 80 %
2010 Provinciaal kampioen pompon preteen 82,3%
2010 provinciaal kampioen pompon senior 89,5 %
2010 Nationaal kampioen pompon senior 88,05 %
2017 Provinciaal Kampioen pompon senior 86,93 %
2017 Nationaal kampioen pompon senior 86,33 %
2018 Winnaar championship throphy pompon senior 80,2 %
 

Statistieken

Artikelen bekeken hits : 159985

Sfeerfoto's

IMG_2925.JPG